NOVO Quartet

Af
44 44 personer har set denne begivenhed.

NOVO QUARTET har haft fuld fart på siden de på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium startede strygekvartetten op i efteråret 2018. Med violinisterne Kaya Kato Møller og Nikolai Vasili Nedergaard, bratschisten Daniel Śledziński og cellisten Signe Ebstrup Bitsch, er der skabt et match, der på éngang sprudler af energi og mod, seriøsitet og dygtighed.

 

Med professor Tim Frederiksen som mentor (bl.a. bag Den Danske Strygekvartet), står NOVO allerede efter tre års engageret og nysgerrigt arbejde, med en række priser og udmærkelser, koncertrejser til nær og fjern (Kina, Holland, Frankrig, Tyskland, Sverige, Norge og Svalbard), flere radiotransmissioner, samt optrædener med flere etablerede kunstnere som den svenske pianist Per Tengstrand, hornisten Felix Kleiser og Den Danske Strygekvartet.

 

NOVO Quartet er 2.prisvinder i Trondheim International ChamberMusic Competition 2021, modtager af Léonie Sonnings Talentpris 2021 samt vinder af Danmarks Radios P2 Kammermusikkonkurrence 2020. 

 

Kvartettens medlemmer kommer hver især med en lang række priser fra deres solistiske virke – kompetencer, som tilsammen går op i en højere enhed i arbejdet med NOVO Quartet, båret af et stærkt ven- og fællesskab, i og med musikken.

 

Arrangementer er støttet af: Augustinos Fonden, Carl Nielsen og Anne Marie legatet, William Demant Foundation og Snyk

To register for this event email your details to hera@taseralik.gl

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Dato & Tid

3. august 2022 | 19:30 to
3. august 2022 | 20:30
 

Lokation

 

Event Kategori

Del Med Venner